zavjese logo
Prestige Decor
 since 1994.

Ukratko o nama

Dugogodišnje iskustvo i rad s različitim profilom klijenata garantira stručne savjete našeg osoblja te invidualan pristup svakom klijentu s ciljem ispunjavanja očekivanih zahtjeva. Tvrtka Prestige Decor osnovana je 1994. godine kao specijalizirana trgovina koja se bavi prodajom kućnog tekstila, izradom i montažom zavjesa po mjeri te tapeciranjem namještaja.

Usluga izrade i montaže zavjesa po mjeri uključuje besplatnu izmjeru, savjetovanje prilikom odabira zavjesa te ponudu različitih materijala provjerene kvalitete. Osim zavjesa po mjeri, u ponudi su i tehničke zavjese; rolo zavjese, trakaste zavjese te vanjske zavjese i tende. Kako bismo našim klijentima omogućili cjelokupnu uslugu prilikom opremanja interijera kućnim tekstilom, u ponudi je i posteljina, ručnici, stolnjaci i ostali kućni tekstil namijenjen turističkim objektima, restoranima i privatnim kućama.

Važnost zavjesa i kućnog tekstila u interijeru ima praktičnu i dekorativnu svrhu, a našim profesionalnim pristupom težimo da ova važna faza uređenja interijera bude Vaše pozitivno i ugodno iskustvo. Osim na našoj adresi, pronaći nas možete i online, putem instagram profila, facebook stranice te web stranice na kojoj je dostupan i web shop. Pozivamo Vas da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u tijeku s našim aktualnim radovima i drugim novostima u okviru našeg poslovanja.

zavjese po mjeri
Košarica
Košarica je prazna.